2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Lezárt ügyek: Súlyos sérüléssel járt a kutyaharapás

A megalapozott gyanú szerint egy kutya a gazdája gondatlansága miatt harapott meg egy nőt Kazincbarcikán. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 29 éves helyi férfival szemben.

A sértett 2020. október 10-én az éjszakai órákban egy kazincbarcikai társasház egyik lakásába kopogtatott be, mivel zavarta az onnan kiszűrődő zaj. A házigazda az ajtót kinyitotta, de – miközben beszélgetett a nővel – a kutyája kiugrott a lakásból és megharapta a sértett arcát és karját, amivel súlyos sérülést okozott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek