2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: sörrel locsoló

A rendőrök előállítottak egy férfit, aki Sárospatakon egy közlekedő személygépkocsi vezetőjére öntött egy korsó sört. Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság a 33 éves K. János sárospataki lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. június 6-án 22 óra 5 perckor egy gépjármű közlekedett Sárospatak belvárosában. K. János gyalogosan tartott hazafelé, majd amikor a lassan haladó –lehúzott ablakú – autó mellé érkezett, akkor a kezében lévő korsó sört a jármű vezetőjére öntötte.

A sértett – a láthatóan ittas – elkövetőt nem vonta kérdőre, hanem értesítette az éppen arra közlekedő járőröket, akik a helyszín közelében az elkövetőt elfogták és a Sárospataki Rendőrkapitányságra előállították.

Az ügyben indított nyomozást a Sárospataki Rendőrkapitányság 2014. június 25-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek