2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: Sárospataki magánokirat hamisító

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki olyan orvosi igazolást adott le munkáltatójánál, amelyen gyógytartama dátumát átjavította.
Hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság B. József 41 éves pácini lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. június 18-án sárospataki munkáltatója részére egy olyan orvosi igazolást adott le munkahelyéről történő távolmaradása igazolására, amelyet korábban meghamisított oly módon, hogy az orvosi kezelés időtartamát átírta.  

A terhelttel szemben folytatott büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság 2014. augusztus 21-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…