2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: robbantással fenyegetett

A rendőrök egy parasznyai férfivel szemben fejezték be a nyomozást, aki bomba robbantásával fenyegetőzött Miskolcon.
Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 35 éves H. Róbert parasznyai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint 2014. augusztus 12-én 13 órakor – egy akkor még ismeretlen férfi – a Miskolc, Búza térről bejelentést tett a 107-es segélyhívó számra, miszerint bomba fog robbanni a Búza téren, majd megszakította a vonalat.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és széleskörű adatgyűjtésbe, illetve kutatásba kezdtek, amelynek eredményeként két órán belül azonosították és elfogták a fenyegetőzőt, aki elmondta, hogy valóban ő tette a hamis bejelentést, de az elkövetés okát nem tudja megnevezni.

Az ügyben indított nyomozást az Miskolci Rendőrkapitányság 2014. augusztus 14-én befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek