2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Rabló trió felelhet a bíróság előtt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két férfiból és egy nőből álló társasággal szemben, akik egy kazincbarcikai idős asszonyra otthonában támadtak rá.

Mint ismeretes a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást L. Lajos 23 éves, L. Richárd 20 éves, továbbá R. Éva 20 éves helyi lakosokkal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2014. november 23-án 16 órát megelőzően egy kazincbarcikai ingatlanba bementek, majd  rátámadtak az ott lakó 84 éves asszonyra. A nyugdíjast a támadók egyike bántalmazta, majd pár ezer forinttal elmenekültek a helyszínről.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a bűncselekmény elkövetésétől számított 48 órán belül elfogott gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az eljáró nyomozási bíró a terhelteket ügyészi indítványra előzetes letartóztatásba helyezte, melyet a nyomozás időtartama alatt mindvégig fenntartott.

A gyanúsítottakkal szemben folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2015. március 11-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbított az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek