2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Olcsó út drága következménye

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy putnoki nővel szemben, aki ismerősének irataival akarta csökkenteni az utazási költségeket, de fennakadt az ellenőrzésen.
Közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság B. Anita 30 éves putnoki lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. szeptember 4-én 13 óra 15 perckor az Ózd és Miskolc között közlekedő távolsági buszjáraton más irataival akarta igazolni utazási kedvezményre való jogosultságát. Az ellenőrzésen fennakadó utassal szemben az jegyellenőr rendőri intézkedést kért.

Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított 30 éves nő kihallgatása során beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek