2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: milliók fillérekért

Több millió forint értékű, vörösréz fali domborművet tulajdonított el a tolvaj egy miskolci ipari területről, amit aztán fillérekért értékesített. A rendőrség vádemelési javaslattal élt a férfivel szemben.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2013. május 13-án 22 óra után egy miskolci ipari területről eltulajdonított egy vörösréz fali domborművet.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök egy fémátvevő helyen megtalálták a szétdarabolt alkotást, majd azonosították és elfogták a miskolci 32 éves L. Norbertet, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek