2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Intő jel - kihűléses haláleset Mezőcsáton

Lezárt ügyek – Lesújtó balta

Lezárt ügyek - Lesújtó baltaCsaknem végzetes következménnyel járt egy elveszettnek hitt karikagyűrű miatti harag, még tavaly év végén Arlón. A baltával lesújtó gyanúsított ügyének nyomozását a rendőrség lezárta és napokban vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 

Gyűrű helyett bilincs

Még az elmúlt év végén történt Arlón, hogy egy állítólagosan elveszett karikagyűrű miatt egy 21 éves helyi lakosnak életveszélyes sérülést okoztak, míg 23 éves barátját könnyebben megsebesítették. Az elkövetéssel gyanúsított 33 éves helyi férfit a rendőrség rövid időn belül őrizetbe vette. A nyomozás adatai szerint az esti órákban Arló egyik sörözője előtti területen a sértettek szóváltásba keveredtek két férfival, akik közül az egyik egy később magához vett baltával mindkettőjüket bántalmazta. Az egyik sértett életveszélyes koponyacsont-sérülést szenvedett, míg másikuk szintén a fején szerzett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 33 éves B. Cs.-t a bűncselekmény elkövetése után bűnügyi őrizetbe vette, majd a hatóság előterjesztésére a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás vádemelési javaslattal befejeződött, a nyomozás iratait a rendőrség megküldte az ügyészségnek.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek