2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Lezárt ügyek: Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

 

 

 

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse egy 45 éves felsőtelekesi férfivel szemben. A gyanúsítottat még 2021. január 26-án beinvitálták egy felsőtelekesi házba, ahol a férfi az előszobában várakozott, majd a szekrényen meglátott aranygyűrűt zsebre tett.

A sértettek tanakodtak, hogy megtegyék a feljelentést, majd miután úgy döntöttek a rendőrök fél nap alatt azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók a már zálogba adott jegygyűrűt is megtalálták, amit az eljárás eredményeként még az esküvő előtt visszaadtak a jegyespárnak.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek