2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Kocsi zúzó betondarab

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon egy betondarabbal betörte haragosa autójának szélvédőjét.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Róbert 26 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a Gizella utcában 2015. augusztus 24-én 20 óra 45 perckor egy betondarabbal betörte ismerőse autójának szélvédőjét. Ezen cselekményével a 26 éves férfi olyan kihívóan közösség ellenes erőszakos magaratatást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…