2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Lezárt ügyek: Kiütötte az ismerőse fogát

A megalapozott gyanú szerint egy újcsanálosi férfi előzetes szóváltást követően úgy megütötte egy ismerősét, hogy a sértett foga kiesett. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Miskolci Rendőrkapitányság maradandó fogyatékosságot okozó könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy újcsanálosi fiatalemberrel szemben.

A gyanúsított és egy ismerőse között vita alakult ki 2020. március 12-én a délutáni órákban egy helyi sörözőben. A szóváltás során a férfi egy alkalommal úgy megütötte ököllel a vitapartnerét, hogy a sértett egyik foga kiesett.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek