2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: ki akarta harcolni a kedvezményt

Egy a tiszatardosi kompon viteldíj kedvezményt erőszakkal elérni kívánó férfivel szemben fejezte be a Szerencsi Rendőrkapitányság a nyomozást. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság V. Zoltán 35 éves taktakenézi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. január 16-án 16 óra 40 perckor a Tiszatardos és Tiszalök között a Tiszán közlekedő kompra hajtott fel autójával a későbbi elkövető.

A komp kezelője kérte a 600 forint viteldíjat, de V. Zoltán csak 500 forintot akart adni, amiből kifolyólag vita alakult ki, majd a gyanúsított megfenyegette, mellkasánál meglökte a sértettet, de a végeredményt tekintve célját nem érte el, így a parton maradt.

A komp kezelője megtette a feljelentését, mely ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság 2014. március 17-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek