2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Kerékpáros banditák

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azokkal a miskolci kerékpáros banditákkal szemben, akik egy idős hölgyet próbáltak kirabolni. Az egyenruhások egy órán belül elfogták a támadókat.

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 18 éves B. Aurél és 15 éves fiatalkorú társával szemben.

A két kerékpáros fiú 2014. március 28-án 16 órakor Miskolc, Mésztelep utca környékén, megtámadott egy idős hölgyet. Az útonállók először a táskát akarták elvenni, majd a sikertelen próbálkozás után visszafordultak és a sértett fülbevalóját próbálták erőszakkal kitépni a füléből, amely szintén meghiúsult.

A sikertelen támadók elmenekültek a helyszínről. A rendőrök bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a gyanúsítottakat. A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a két terheltet, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyész indítványra a bíróság 2014. március 30-án elrendelt.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottakkal szemben folytatott eljárást a napokban lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…