2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Kenyértörés

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik Kazincbarcikán egy cég telephelyéről több frissen sült kenyeret loptak el. A rendőrök azonban tetten érték őket. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság R. András 31 éves edelényi és V. Béla 22 éves kazincbarcikai lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Kazincbarcikán, a Kenyérgyári úton 2014. szeptember elsején 19 óra 55 perckor bementek egy cég telephelyére, ahonnan 11 kilogramm frissen sült és hűlni kirakott fehérkenyeret jogtalanul eltulajdonítottak.

Lakossági bejelentés alapján a helyszínre kiérkező rendőrök tetten érték a két kenyértolvajt, akiket elfogásuk után előállítottak őket a rendőrkapitányságra.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…