2024. 02. 26. hétfő

Géza
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Kecsketolvajok

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség négy fiatalkorú fiúval szemben, akik egy miskolci portáról a megalapozott gyanú szerint elloptak három kecskét.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság négy fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a két 17 éves fiú, illetve 16 és 15 éves társuk 2015. szeptember 6-án 15 óra után Miskolcon, a egy Csermőkei úti egy ingatlanról eltulajdonítottak három kecskét.

A nyomozás eredményeként azonosított, majd elfogott terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését, a sértett pedig visszakapta haszonállatait.

Az ügyben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészégnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek