2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Ittasan vezettek, egyiküket egy őz buktatta le

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a három férfinak az ügyében, akik ittasan vezették járműveiket, egyikük balesetet is szenvedett.

Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy harsányi, egy gesztelyi és egy kisgyőri férfival szemben. A harsányi 39 éves férfit a Bükkaranyos és Emőd közötti útszakaszon, míg az 55 éves gesztelyi férfit Felsőzsolca bevezető szakaszán szűrték ki a járőrök a közúti forgalomból, mielőtt valamelyikük balesetet okozhatott volna.

A 25 éves kisgyőri férfi autójával Kisgyőr külterületén közlekedett, de egy őz haladt át előtte az úttesten, amit kikerülve az árokba hajtott és felborult. Az alkoholszonda mind a három férfinél pozitív értéket mutatott, ezért vezetői engedélyüket azonnal elvették a rendőrök.

A férfiak ügyében indított nyomozásokat a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az ittas vezetés elfogadhatatlan kockázatot jelent a közlekedésben!

Közlekedjenek biztonságosan és türelmesen, érjenek haza épségben!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek