2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: „Ingyen” koszt, „ingyen” dressz

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a duó ellen, akik egy miskolci nagyáruházat gyorsétteremnek tekintve megebédeltek, majd fizetés nélkül új, ki nem fizetett ruhákba öltözve kívántak távozni. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a sajószentpéteri 23 éves R. Zoltán Attila és 15 éves társa ellen.

A fiatalok 2014. január 5-én a déli órákban Miskolc, József Attila út egyik bevásárlóközpontjában megebédeltek, majd az áruház ruházati osztályának próbafülkéjében saját ruháikat hátrahagyva új ruhákba öltözve kívántak fizetés nélkül távozni, a pénztárnál azonban a biztonsági szolgálat munkatársai feltartóztatták őket.

 

A gyanúsítottakkal szemben folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek