2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Idős nőre támadt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki Ózdon rátámadt egy idős nőre és erőszakkal elvette annak értékeit. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Ózdon, a Bulcsú utcán 2013. december 11-én 16 óra 30 perckor az akkor még ismeretlen elkövető hátulról földre lökött egy 76 éves nőt, majd erőszakkal elvette annak táskáját. A támadó készpénzt és mobiltelefont rabolt el a sértettől.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrség 2014. február 4-én azonosította, elfogta majd bűnügyi őrizetbe vette a 19 éves H. Andrást, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrség előterjesztése alapján ügyészi indítványra a bíróság elrendelte a terhelt előzetes letartóztatását.

 

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek