2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Hárommillió forint hozomra

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki megtévesztette sajószentpéteri idős áldozatát és hárommillió forintot csalt ki tőle.
Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Bernadett 41 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított még 2015 nyarán egy 61 éves sajószentpéteri férfitól lakásvásárlásra kért hárommillió forintot. A nő ígéretet tett arra, hogy a sértett nevére haszonélvezeti jogot jegyeztet be az új ingatlanra. Ez azonban nem történt meg, sőt a pénz átvételét is letagadta.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek