2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

Lezárt ügyek: Hárommillió forint hozomra

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki megtévesztette sajószentpéteri idős áldozatát és hárommillió forintot csalt ki tőle.
Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Bernadett 41 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított még 2015 nyarán egy 61 éves sajószentpéteri férfitól lakásvásárlásra kért hárommillió forintot. A nő ígéretet tett arra, hogy a sértett nevére haszonélvezeti jogot jegyeztet be az új ingatlanra. Ez azonban nem történt meg, sőt a pénz átvételét is letagadta.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek