2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Lezárt ügyek: Hárommillió forint hozomra

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki megtévesztette sajószentpéteri idős áldozatát és hárommillió forintot csalt ki tőle.
Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság B. Bernadett 41 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított még 2015 nyarán egy 61 éves sajószentpéteri férfitól lakásvásárlásra kért hárommillió forintot. A nő ígéretet tett arra, hogy a sértett nevére haszonélvezeti jogot jegyeztet be az új ingatlanra. Ez azonban nem történt meg, sőt a pénz átvételét is letagadta.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…