2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Lezárt ügyek: Három betörés egy éjszaka alatt

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy zalaegerszegi férfival szemben, aki Ormosbányán egy éjszaka alatt egy élelmiszer-, és egy dohányboltot is feltört, illetve megkísérelt egy fagyizóba is bejutni.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse R. Fernandez 23 éves zalaegerszegi lakossal szemben. A gyanúsított Ormosbányán, 2017. április 6-án 23 óra 50 perc körül berúgta egy helyi élelmiszerbolt kirakatát és onnan kávét, bort, tisztálkodó szereket és pár ezer forintot tulajdonított el. Kisvártatva a bolt melletti Nemzeti Dohányboltot törte fel, ahonnan több százezer forint értékben vitt el dohányterméket. Mindezek után megpróbált a közeli fagylaltozóba is bejutni, de annak ajtóját már nem tudta kifeszíteni.  

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. A Rudabányai Rendőrőrs az ügyben folytatott nyomozást 2017. április 10-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…
„Családi üzelmek”
Még az is lehet, hogy a népszerű amerikai vígjátékot utánozták annak a magyar történetnek a főhősei, akiknek lakóautójában több mint 60 kilogramm mari…

További cikkek