2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Fiával és annak barátjával tört be egy apa

Vádemelést javasol a rendőrség egy kazincbarcikai férfival és annak fiával szemben akik egy 13 éves fiúval közösen féltucat pincét törtek fel.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott D. Tamás 44 éves helyi lakossal és 14 éves fiával szemben.

A nyomozás adatai szerint az apa fiával, valamint annak 13 éves barátjával 2014. szeptember 8-án 11 óra 30 percet megelőzően Kazincbarcikán hat pincét tört fel, ahonnan háztartási eszközöket és gyermekkerékpárokat tulajdonítottak el.

A felnőtt korú férfinak várhatóan a lopás vétség mellett kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetése miatt is felelnie kell majd a bíróságon, míg a 13 éves fiúval szemben a nyomozók a vele szemben fennálló büntethetőséget kizáró ok, gyermekkor miatt megszüntették a büntetőeljárást.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozást 2015. február 17-én lezárta és keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek