2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: fa tolvajok felelnek a bíróság előtt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal az öt tagú társasággal szemben, akik a csokvaományi erdőt „ritkították”.
Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. július 15-én másfél nap alatt a tettesek mintegy 10 köbméter kocsánytalan tölgyfát vágtak ki a csokvaományi erdőterületről.

Az ügyben bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították azt az öt tagú társaságot, akik a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.

A 39 éves K. Jánosné sátai, a 39 éves K. János ózdi, a 33 éves M. Csaba ózdi, a 38 éves M. Attila miskolci lakosokkal és fiatalkorú társukkal szemben folytatott eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta.

Az ügyben keletkezett iratokat lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a gyanúsítottakkal szemben vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek