2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Esküvői fotózásra csalta ki a gyűrűt

Vádemelési javaslattal éltek a miskolci rendőrök azzal a fiatalemberrel szemben, aki egy idős miskolci férfit becsapva elkérte tőle aranygyűrűjét, mondván csak kölcsönkéri azt a fia esküvőjére, a fotózásra.

A Miskolci Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 29 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. április 6-án a délelőtti órákban megszólított Miskolc belvárosában egy idős férfit, akinek előadta, hogy régi ismerősök. Az idős úr kicsit hezitált az ismeretségen, de mivel a férfi olyan meggyőző volt, így elhitte, hogy régi ismerősök. A férfi azt mondta, hogy a gyereke a nap folyamán nősül és megkérte a sértettet, hogy adja kölcsön arany karikagyűrűjét az esküvői fotózásra, amit aznap este a találkozásuk helyszínére visszahoz. A becsapott idős úr azonban hiába várt a helyszínen, a gyűrűjét nem hozta vissza neki „régi” ismerőse.

A rendőrök a feljelentést követően a nyomozás során azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, aki részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a gyűrűt egy belvárosi zálogházba adta be, így a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták az ékszert tulajdonosának.

A csaló férfival szemben az eljárás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum