2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Emberölési kísérlet Szuhakállón

Több alkalommal is megszúrta rokonát az a férfi, aki segítségnyújtás nélkül, életveszélyes sérülésekkel hagyta hátra a sértettet. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást lezárta és az ügyet vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított eljárást N. Mihály 76 éves szuhakállói férfival szemben. A befejezett nyomozás adatai alapján 2012. október 26-án a gyanúsított előzetes szóváltást követően két alkalommal is megszúrta rokonát, akit súlyos, életveszélyes sérüléssel szállítottak mentőhelikopterrel kórházba. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei rövid idő alatt elfogták a tettest, akit a hatóság bűnügyi őrizetbe vett, illetve a főkapitányság előterjesztése alapján, ügyészi indítványra a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

A napokban Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben indított nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek