2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Emberölés Járdánházán

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfivel szemben, aki egy évvel ezelőtt megölte édesapját Járdánházán.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást még 2013. június 16-án az akkor még ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy járdánházi ingatlanban történt családi vita következtében egy 38 éves férfit fia egy tompa tárggyal olyan súlyosan bántalmazott, hogy a helyszínen az életét vesztette.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói rövid idő alatt beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Róbert 19 éves helyi lakost, akit bűnügyi őrizetbe vettek. A tárgyi és személyi bizonyítékok alapján a hatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság 2013. június 18-án elrendelt.

 

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal 2014. május 27-én megküldte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek