2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Lezárt ügyek – Emberölés Arlón

Négy arlói férfivel szemben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészségnek.


A rendőrség azért indított eljárást még 2010. április 5-én, mert húsvét hétfőn tragikus kimenetellel zárult két család vitája Arlón. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói még aznap öt gyanúsított bűnügyi őrizetbe vételét rendelte el és a helyszínen több szúró-vágó eszközt is lefoglalt.

A nyomozás adatai szerint az évek óta fennálló haragos viszony miatt, egy szóváltást követően verekedett össze a két arlói család egyikük házának udvarán. A konfliktusban egy 57 éves férfi a helyszínen életét vesztette, további 3 személy súlyos, míg 7 fő könnyebb sérülést szenvedett.

Az eljárás során a rendőrség előterjesztésére a bíróság négy férfi előzetes letartóztatását rendelte el. Az emberölés és más bűncselekmények miatt indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte, az iratokat megküldte az ügyészségnek.

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek