2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Elsikkasztott nyugdíj

Egy kazincbarcikai nő a megalapozott gyanú szerint a postástól egy ismerőse nevében vette át nyugdíját, amit később nem adott át részére. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság sikkasztás és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 43 éves helyi nővel szemben.

A gyanúsított 2020. június 18-án úgy vette át egy ismerősének a nyugdíját a postástól, hogy az átvételi elismervényre a sértett nevét írta alá.

A sértett – aki kórházban tartózkodása miatt nem tudta átvenni a pénzt – a későbbiekben kérte a nőtől a nyugdíjat, aki annak átadását megtagadta.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…