2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Elfogott lyukóvölgyi tolvajok

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel és egy férfivel szemben, akik Miskolcon betörtek egy lyukóvölgyi hétvégi házba.
Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, egy lyukóvölgyi hétvégi házba 2014. január 21-e előtt az akkor még ismeretlen elkövetők betörtek és onnan konyhaszekrényt, fűnyírót, hosszabbítókat, illetve más használati eszközöket tulajdonítottak el.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a 40 éves V. Károlyt és a 46 éves K. Máriát, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság Betörési Alosztálya a napokban befejezte és az iratokat megküldte vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek