2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Elfogott betörők

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki gyermekkorú társaival betört egy bánhorváti lakásba.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a bánhorváti 18 éves O. Gáborral szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint 2014. március 2-án 16 órát követően a gyanúsított két gyermekkorú társával behatolt egy helyi ingatlanba, ahonnan vasfűrészt, fúrót, lemezvágó ollót és kalapácsot tulajdonítottak el.

 

A nyomozás eredményeként a Sajókazai Rendőrőrs munkatársai azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A rendőrök O. Gábort 2014. március 18-án hallgatták ki gyanúsítottként, aki beismerő vallomást tett a bűncselekmény elkövetéséről.

 

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek