2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Elfogás 30 perc alatt

A rendőrök a bejelentéstől számítva fél órán belül azonosították, majd elfogták azt a férfit, aki Sajókazán eltulajdonított egy elektromos kerékpárt.

Bíróság elé állítási javaslattal élt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrse egy 47 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2017. május 8-át megelőzően egy sajókazai ingatlanról eltulajdonított egy elektromos kerékpárt.

A sértetti bejelentést követően a rendőrök fél órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A Sajókazai Rendőrőrs az ügyben indult eljárást 2017. május 11-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A büntetőeljárás során megtalált elektromos kerékpárt a Sajókazai Rendőrőrs munkatársai visszaadták jogos tulajdonosának.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…