2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: El akarták lopni és elrejtették

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a három fiatallal szemben, akik egy miskolci áruházban több dologról eltulajdonították az áruvédelmi eszközt, majd az áruház különböző pontjain eldugták az ellopni kívánt értékeket.
A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 19, egy 20 és egy 23 éves szalaszendi fiatallal szemben.

A két fiúból és egy lányból álló trió 2018. március 19-én 14 óra 45 perckor Miskolcon, a József Attila utcán található egyik áruházba ment. A gyanúsítottak az üzletben egy hajvasaló- és egy hajvágó gépről, valamint több SIM kártyáról eltulajdonították az áruvédelmi eszközt, majd az ellopni szánt tárgyakat az üzlet különböző pontjain eldugták, hogy később visszamenjenek értük. Az áruház biztonsági szolgálata azonban tetten érte a fiatalokat és értesítette a rendőröket.

A Miskolci Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben folytatott nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum