2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Egy üzlet alkalmazottjaként sikkasztott üzletszerűen

Lezárt ügyek: Egy üzlet alkalmazottjaként sikkasztott üzletszerűen

Egy nő – a megalapozott gyanú szerint – egy múcsonyi bolt alkalmazottjaként a rokonai segítségével sikkasztott el több százezer forintot. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy múcsonyi nővel szemben.

A gyanúsított egy múcsonyi élelmiszerüzlet eladójaként megállapodott több rokonával, hogy amikor pénztárosként dolgozik, akkor az általuk vásárolt termékek értékének csak a töredékét kell kifizetni, illetve az árukért kapott ellenértéket sem tette a kasszába, hanem azt eltulajdonította.

Ezen vásárlások 2019. december 17-e és december 31-e között történtek meg csaknem 400.000 forint értékben, amelyeket az üzlet tulajdonosa a későbbiekben – a boltban elhelyezett biztonsági kamerák által készített felvételek alapján – fedezett fel.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek