2021. 07. 29. csütörtök

Márta, Flóra
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Egy üzlet alkalmazottjaként sikkasztott üzletszerűen

Lezárt ügyek: Egy üzlet alkalmazottjaként sikkasztott üzletszerűen

Egy nő – a megalapozott gyanú szerint – egy múcsonyi bolt alkalmazottjaként a rokonai segítségével sikkasztott el több százezer forintot. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy múcsonyi nővel szemben.

A gyanúsított egy múcsonyi élelmiszerüzlet eladójaként megállapodott több rokonával, hogy amikor pénztárosként dolgozik, akkor az általuk vásárolt termékek értékének csak a töredékét kell kifizetni, illetve az árukért kapott ellenértéket sem tette a kasszába, hanem azt eltulajdonította.

Ezen vásárlások 2019. december 17-e és december 31-e között történtek meg csaknem 400.000 forint értékben, amelyeket az üzlet tulajdonosa a későbbiekben – a boltban elhelyezett biztonsági kamerák által készített felvételek alapján – fedezett fel.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákban…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum