2024. 07. 28. vasárnap

Szabolcs
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Csődbe dőlt csőlopók

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik egy miskolci egyházközösség homlokzatáról próbáltak meg csatornacsövet eltulajdonítani.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a miskolci 22 éves K. Lászlóval és fiatalkorú társával szemben.

A gyanúsítottak 2014. február 1-jén 19 óra 45 perckor egy miskolci egyházközösség tulajdonában lévő épületről próbáltak meg horganyzott csatornacsövet eltulajdonítani.

A szolgálatot teljesítő járőrpáros azonban cselekményük közben megzavarta, majd elfogta a csőlopókat, akik az előállításuk után megtartott gyanúsítotti kihallgatásuk alkalmával részletes beismerő vallomást tettek.

 Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság Vagyonvédelmi Alosztálya a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek