2021. 09. 28. kedd

Vencel
1 EUR 358 HUF
1 GBP 419 HUF

Lezárt ügyek: Bosszúálló

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sályi fiatalemberrel szemben, aki megfenyegette a busz utasait, majd a járműn állt bosszút, amiért rászóltak.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse egy 17 éves sályi fiatalkorú fiúval szemben. A gyanúsított 2018. január 11-én 15 óra körül Sályon közlekedő menetrendszerinti buszjáraton hangosan szidalmazta az utasokat, fenyegetően lépett fel velük szemben. A jármű sofőrje rászólt a fiúra, egyben értesítette a rendőrséget. A dühös fiatal azonban az ablakon kimászott, majd elmenekült. Kisvártatva azonban visszatért a helyszínre, kezében egy vascsővel, amivel betörte a busz ablakát, majd megint elmenekült. Kis idő múlva megint visszament és ezúttal kővel zúzott be egy ablakot.

Az ügyben indított nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum