2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Lezárt ügyek: Bosszúálló

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy sályi fiatalemberrel szemben, aki megfenyegette a busz utasait, majd a járműn állt bosszút, amiért rászóltak.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse egy 17 éves sályi fiatalkorú fiúval szemben. A gyanúsított 2018. január 11-én 15 óra körül Sályon közlekedő menetrendszerinti buszjáraton hangosan szidalmazta az utasokat, fenyegetően lépett fel velük szemben. A jármű sofőrje rászólt a fiúra, egyben értesítette a rendőrséget. A dühös fiatal azonban az ablakon kimászott, majd elmenekült. Kisvártatva azonban visszatért a helyszínre, kezében egy vascsővel, amivel betörte a busz ablakát, majd megint elmenekült. Kis idő múlva megint visszament és ezúttal kővel zúzott be egy ablakot.

Az ügyben indított nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek