2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Borosüveggel támadtak az utasra

Három napon belül bíróság elé álltak azok a garázdák, akik Bőcsön rátámadtak egy autóbuszon utazó férfira, mivel az csendre intette őket.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság J. Andor Jenő 19 éves és J. Andor 33 éves körömi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a későbbi gyanúsítottak 2014. október 31-én 17 óra 30 perckor Bőcsön az egyik buszmegállóban egy borosüveggel bántalmaztak egy 31 éves férfit. A sértett előzőleg együtt utazott a buszon a két körömi férfival, akik hangoskodtak a járművön, mire a 31 éves férfi rájuk szólt, hogy hagyjanak fel másokat megbotránkoztató viselkedésükkel. A buszról leszállva a garázdák végül tettleg bántalmazták az őket rendre intő férfit.

A sértett bejelentését követően a rendőrök azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben 2014. november 3-án lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek. A Miskolci Járásbíróság még aznap elmarasztaló ítéletet hozott mindkét garázdával szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek