2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Bódító levél

A megalapozott gyanú szerint egy férfi pszichoaktív anyaggal átitatott levelet küldött a börtönben lévő rokonának. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 48 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. június 28-án pszichoaktív anyaggal átitatott levelet küldött egy börtönben büntetését töltő unokatestvérének. A levél első látásra csak ártatlannak tűnő – családi eseményekről szóló – szöveget tartalmazott, azonban a papír ellenőrzése során a börtönőrök mégis gyanút fogtak, amit a szakértői vizsgálatok a későbbiekben igazoltak is.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Őrizetben a dílerek
A rendőrök elfogták azt a két- tállyai és miskolci - férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószert árultak. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei …
Tetten ért támadók
A miskolci rendőrök elfogták azt a két férfit, akik vascsővel ütötték áldozatukat, majd erőszakkal elvették az értékeit. Felfegyverkezve elkövetett…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum