2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Bódító levél

A megalapozott gyanú szerint egy férfi pszichoaktív anyaggal átitatott levelet küldött a börtönben lévő rokonának. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 48 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2020. június 28-án pszichoaktív anyaggal átitatott levelet küldött egy börtönben büntetését töltő unokatestvérének. A levél első látásra csak ártatlannak tűnő – családi eseményekről szóló – szöveget tartalmazott, azonban a papír ellenőrzése során a börtönőrök mégis gyanút fogtak, amit a szakértői vizsgálatok a későbbiekben igazoltak is.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek