2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet az ittas sofőr

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki Kazincbarcikán ittasan ült a volán mögé.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 40 éves S. Tamás kazincbarcikai lakossal szemben.

 

A gyanúsított 2014. május 10-én 23 órakor az általa vezetett Opel Corsa típusú gépjárművel Kazincbarcikán úgy közlekedett, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda a helyszínen elszíneződött, aki későbbi kihallgatása során elismerte az alkoholfogyasztás tényét.

 

A terhelttel szemben folytatott eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2014. június 5-én befejezte és a keletkezett ügyiratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum