2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a közokirat hamisító

Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a sárazsadányi férfivel szemben, aki igazoltatása során hamis jogosítványt mutatott fel a Készenléti Rendőrség munkatársainak.
A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást T. Gábor sárazsadányi lakossal szemben.

 

A 44 éves helyi gyanúsított 2014. április 7-én 16 óra 35 perckor Sárazsadány külterületén segédmotor kerékpárral közlekedett, amikor a Készenléti Rendőrség egyenruhásai igazoltatták és megállapítást nyert, hogy vezetői engedélye hamis.

 

Az ügyben indított büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség részére.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek