2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a közokirat hamisító

Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a sárazsadányi férfivel szemben, aki igazoltatása során hamis jogosítványt mutatott fel a Készenléti Rendőrség munkatársainak.
A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást T. Gábor sárazsadányi lakossal szemben.

 

A 44 éves helyi gyanúsított 2014. április 7-én 16 óra 35 perckor Sárazsadány külterületén segédmotor kerékpárral közlekedett, amikor a Készenléti Rendőrség egyenruhásai igazoltatták és megállapítást nyert, hogy vezetői engedélye hamis.

 

Az ügyben indított büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészség részére.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…