2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a garázda

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a fiatalkorú fiúval szemben, aki egy tiszaújvárosi szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi 26 éves férfit.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 17 éves helyi fiatallal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. január 31-én 22 órát megelőzően egy tiszaújvárosi vendéglátóhelyen szóváltásba keveredett egy 23 éves sajószögedi és egy 26 éves helyi fiatalemberrel.

A vita hevében a terhelt az egyik férfit tettleg bántalmazta. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyt a rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták, majd a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.

A beismerő vallomást tett garázda fiatallal szemben folytatott nyomozást a rendőrség 2015. március 18-án lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Miskolci Járási Ügyészségre.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…