2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Lezárt ügyek: bíróság előtt a nem kívánatos látogató

Egy erőszakos, magánlaksértő szerencsi férfivel szemben fejezte be a nyomozást a rendőrség. Magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a 23 éves S. Lajos szerencsi lakossal szemben, aki 2014. április 9-én 23 órakor megjelent testvére szerencsi lakásánál, aki azonban nem akarta beengedni.

Az elkövető ekkor a lakás bejárati ajtóját beszakítva hatolt az épületbe, ahol a berendezési tárgyakat összetörve okozott több tízezer forintos kárt.

A sértett az egyik szobába menekült, annak ajtóját eltorlaszolta és onnan hívta telefonon a rendőröket, akik azonnal a helyszínre mentek, ahol az elkövetőt elfogták és a Szerencsi Rendőrkapitányságra előállították.

Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság 2014. április 15-én befejezte és az iratokat gyorsított eljárásban, bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek