2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak az ormosbányai betörők

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak az ormosbányai betörők

Izsófalva, Kazincbarcika, Ormosbánya, Rudabánya – Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két férfivel szemben, akik az elmúlt év végén ormosbányai és izsófalvai ingatlanokba törtek be. Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2013 június végén a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse ismeretlen elkövetőkkel szemben. A nyomozás adatai szerint a tettesek az eljárását megelőzően, majd később is több ormosbányai és izsofalvai ingatlanból készpénzt, elektronikai eszközöket, ékszereket, ruhát, illetve egy boltból kávét, édességeket, szeszes italt tulajdonítottak el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították és 2013. október 8-án elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 éves B. Róbertet, majd később 2013. december 15-én társát, a 22 éves V. Zoltánt is. A bűnügyi őrizetbe vett terheltekkel szemben a hatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

A 22 éves gyanúsítottal szemben a rendőrség hasonló módon és helyszíneken elkövetett bűncselekmények miatt további eljárást folytat.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrse a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek