2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak az ittas sofőrök

Vádemelési javaslattal, illetve bíróság elé állítási javaslattal élt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság több ittas sofőrrel szemben.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2017. február 28-án négy ittas járművezetővel szemben folytatott büntetőeljárását fejezte be és az iratokat bíróság elé állítási, illetve vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre. Egy 46 éves sajószentpéteri férfi 2017. február 20-án 10 óra körül Sajószentpéteren, úgy vezette járművét, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Ugyanezen a napon 4 óra körül szintén közúti ellenőrzés szűrte ki azt a 49 éves putnoki férfit, akit Vadnán állítottak meg a rendőrök.

Sajószentpéteren 2017. február 22-én 16 óra körül a rendőrök közúti ellenőrzésük során ellenőrzés alá vontak egy 44 éves helyi férfit, akinél a vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött.

A negyedik sofőr 2017. február 23-án 8 óra 50 perckor „veszítette el” jogosítványát, mivel a rendőrök ittas vezetés miatt a helyszínen bevonták azt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!  

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek