2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak az ittas járművezetők

Vádemelési javaslattal élt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság három ittas sofőrrel szemben.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik többek között a közlekedés biztonságának megteremtése. Közúti ellenőrzések során szűrték ki a rendőrök azokat a járművezetőket, akik a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt-fogyasztottak. A férfiakat Kazincbarcikán, Múcsonyban és Sajószentpéteren 2018. február 10-én, 17-én és 18-án emelték ki a forgalomból a járőrök.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas sofőrökkel szemben, amelyeket befejezett és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek