2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat az ózdi támadó

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Ózdon leütötte áldozatát, majd elvette a földre került sértett értékeit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság L. István 49 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. július 30-án 23 óra 30 perc körül pénzt kért egy másik férfitól. A sértett nem adott, ezért leütötte őt a férfi, aki földre került áldozatát átkutatta és elvette több mint százezer forintját, majd elmenekült a helyszínről.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben indított nyomozást 2016. december 5-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek