2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat az ózdi támadó

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Ózdon leütötte áldozatát, majd elvette a földre került sértett értékeit.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság L. István 49 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2016. július 30-án 23 óra 30 perc körül pénzt kért egy másik férfitól. A sértett nem adott, ezért leütötte őt a férfi, aki földre került áldozatát átkutatta és elvette több mint százezer forintját, majd elmenekült a helyszínről.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben indított nyomozást 2016. december 5-én befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum