2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhat a zaklató apa

Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a férfival szemben, aki Mezőkövesden lánya volt élettársát bántalmazta az utcán.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya zaklatás- és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást I. Jánossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a 43 éves helyi gyanúsított 2015. június 20-án a déli órákban Mezőkövesd egyik utcájában előzetes szóváltást követően egy alkalommal megütötte volt vejét. A sértett segítségére egy járókelő sietett, aki a támadót lerántotta a további sérülések megakadályozása céljából. A helyszínre érkező járőrök előtt a gyanúsított több alkalommal megfenyegette a sértettet, hogy amennyiben nem kerüli el utcájukat, úgy a későbbiekben is bántalmazni fogja.

A beismerő vallomást tett férfival szemben folytatott nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2015. szeptember 4-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek