2024. 08. 16. péntek

Ábrahám
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat a tolvaj

A rendőrség egy magát a gázszolgáltató munkatársának kiadó férfivel szemben fejezte be a nyomozást, aki Miskolcon egy családi ház tulajdonosától tulajdonított el több százezer forintot. Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság – akkor még ismeretlen – tettessel szemben. Az elkövető 2013. október 2-án 15 órakor Miskolc egyik családi házába ment be, ahol magát a gázszolgáltató munkatársának adta ki és túlfizetésre hivatkozva 21.000 forintot adott át a házigazdának. A pénzátadás „bizonylatolása” közben azonban a sértett figyelmét a tolvaj elterelte és a tulajdonos több százezer forintos megtakarítását eltulajdonította.

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 41 éves L. Jenő sajószentpéteri lakos gyanúsítható, aki tettét beismerte.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. június 2-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészség részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek