2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: bíróság elé áll, mert elszíneződött a szonda

Lezárt ügyek: bíróság elé áll, mert elszíneződött a szonda

Egy járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrség a sofőrrel szemben folytatott nyomozást bíróság elé állítási javaslattal fejezte be. Sárospatakon 2013. november 7-én 18 óra 20 perckor a rendőrök közúti ellenőrzés alá vontak egy benzinmotor hajtású kerékpárral közlekedő férfit, aki a városból Makkoshotyka irányába haladt. A sofőr egyébként a Királyhegy magasságában meg akart fordulni, de elesett. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

 

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei V. Pétert előállították a rendőrkapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben büntetőeljárást.

 

A rendőrség az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és az iratokat az illetékes járási ügyészségnek a bíróság elé állítási javaslattal küldte meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek