2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Besurrant az ablakon

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalemberrel szemben, aki egy vámosújfalui irodaépületből pénzt lopott.

Lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság V. Barnabás 21 éves olaszliszkai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. június 26-án 12 óra körül Vámosújfaluban, egy irodaépületbe a szúnyogháló letépése után az ablakon keresztül bemászott, majd onnan egy tárcából több tíz ezer forintot elemelt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Barnabást.

Az ügyben indított nyomozást a Sárospataki Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek