2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Azonnal eladta a lopott laptopot

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy miskolci villamoson hordozható számítógépet tulajdonított el.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Gy. István 46 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 29-én a reggeli órákban utazott egy miskolci villamoson. A férfi észrevette, hogy az egyik ülésen hever egy gazdátlannak hitt aktatáska, amit aztán magához emelt, majd leszállt a járműről. A férfi a táskát, a benne lévő céges laptoppal együtt azonnal eladta pár ezer forintért.

A sértett csak később tett bejelentést az esetről. A rendőrök ennek ellenére pár nap alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…