2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Lezárt ügyek: Az úgy kezdődött, hogy visszaütöttek

Megütött egy fiatalembert a villamoson, majd a támadón hárman vettek elégtételt. A rendőrök a csoportos garázdaság miatt indított ügy vizsgálatát befejezték.

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportos garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 33 éves, egy 18 éves férfival, illetve két 14 éves fiatalkorú fiúval szemben. A miskolci gyanúsítottak 2020. október 10-én egy óra körül utaztak egy helyi villamoson, amikor a 33 éves férfi előzetes szóváltás nélkül megütött egy fiatalembert. A megtámadott fiú, és két társa már a villamoson elégtételt vettek a férfin, amit később a megállóban tovább folytattak.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum